Online betting

Introduktion till online betting

Betting är en spelform som verkligen är stor i Sverige nu för tiden och störst av de alla är online betting. Det vill säga att du gör din satsning på en match hos ett bettingbolag på nätet. I princip går det till på samma sätt som när du går in till ett spelombud för att spela. Men innan du kan börja köra betting online, så måste du öppna ett konto hos bettingbolaget som du vill spela hos. På svenska betting-sajter går denna process snabbt och smidigt och du kan vara klar att börja satsa inom några få minuter. På online bettingsajter finns det ofta ett väldigt stort utbud av sporter att spela på och många av dem finns inte ens i Sverige. En rolig grej är att många betting online bolag erbjuder dig även möjligheten att kolla på live streaming. Det vill säga att du kan se den matchen som du har satsat på direkt på datorn, men även andra matcher. Detta gäller inte alla sporter och matcher, men väldigt många. För att ta del av denna tjänst måste du dock för det mesta vara en registrerad medlem på sajten.

Hitta bästa speltips när du kör online betting

Innan du väljer att spela är det en bra idé att hitta så mycket information som möjligt om matchen som du vill satsa på. Många bettingbolag erbjuder dig uppdaterad information om lagen som ska spela och på så sätt kan du få en bra bild av det nuvarande läget. Bästa indikatorn är dock oddset på matchen. Det vill säga hur mycket som du kommer att vinna om din satsning är rätt. Men det är också bra att ta del av annan information och inte bara den som spelsajterna själv erbjuder. Det finns många sajter som är dedikerade till sport och betting och ofta kan du hitta bästa speltips där istället. Anledningen är enkel. Online betting sajter tjänar pengar om du förlorar vilket är deras mål. Men sajter som ger speltips och annan information som kan underlätta för dig innan du satsar pengar är betydligt mer neutrala. Dessa sajter recenserar även ofta olika online spelbolag, vilket gör att du kan få en bra bild av dem och veta vilket eller vilka det är värt att spela hos.

Bästa svenska spelbolag

Sedan januari 2019 måste alla spelbolag som vill vara aktiva i Sverige ha en spellicens utfärdad av spelinspektionen. Om ett bolag inte har en licens så får de inte lov att vara aktiva i Sverige. Därför är det viktigt att du kollar upp att en giltig licens finns.  Hos Svenska spelinspektionen hittar du en lista över alla bettingbolag och casinon som innehar en svensk licens och där det är lagligt att spela på. Bland annat erbjuder svenska online betting bolag dig som spelare betalningsmetoder som är snabba och krångelfria samt att du kan få ut dina vinster redan samma dag och ofta även inom några få timmar.

Spela online betting med bonus

Väldigt många svenska betting sajter erbjuder dig som ny spelare hos dem en välkomstbonus. Denna bonus kan du använda när du spelar. Hur stor bonusen är skiljer sig mellan olika bettingbolag. Det är dock viktigt att du kollar upp vilka regler och vilkor som gäller om du väljer att ta del av bonusen som erbjuds.